Ziss ZC-II co2 generator

275,00 kr.
Inkl. moms

Tilfør let og økonomisk co2 til akvariet med den nye Co2 generator fra Ziss

Nem at bruge og udført i Ziss velkendt gennem tænkte og inovative design og kvalitet

OBS OBS der med følger ikke Co2 Generations kit til dette produkt, men skal købes særskilt, eller du kan vælge vores komplette kit. Se længere ned

Antal
På lager

 

Sikkerhedspolitik

 

Leveringspolitik

 

Politik for retursendelser

  Sikker betaling

med Bambora

Ziss CO2 Generator ZC-II

Kommer med:

1x ZC-11 CO2-generator

1x ZD-200 diffusor

Luftslange

Ziss CO2 Generator ZC-II er en Co2 generator, der bruger kemiske neutraliseringsreaktioner. Indgangshastighedsreguleringsventilen øverst på generatoren styrer dryphastigheden af ​​opløsningen fra det øverste kammer, hvilket gør det muligt at generere kuldioxid sikkert og konstant med en ønsket hastighed. Trykaflastningssikkerhedsventilen forhindrer ophobning af overtryk og holder enheden sikker.

I modsætning til gær- og sukkerbaserede CO2-generatorer fungerer ZC-II med det samme, producerer ikke unødvendig ethanol og fungerer perfekt i vintersæsonen uden at blive påvirket af temperaturen, da der ikke er nogen bioreaktion, der leverer kuldioxid med høj renhed med næsten konstant hastighed i mere end 45 dage.

Brug af guide til Ziss CO2 Diffuser ZD-200

* Stram hovedet så meget som muligt for at generere fine bobler.

1. Lad ZD-200 fyldes med vand, der fungerer som bobletæller.

2. Det vil gavne, hvis du gør membranen våd og tvinger luft gennem ZD-200, inden du tilslutter til ZC-II

3. Først får du store bobler mellem de ikke-vævede stoffer efterfulgt af fine bobler.

Vær opmærksom på:

Til et 100 liters akvarie vil en dråbe pr 6 sekunder give en Co2 koncentration på ca. 20 ppm. Mere end 40 ppm Co2 koncentration kan medføre dødsfald i akvariet.

Co2generationssæt og genbrug

Hvis du bruger vores 160 g Co2 genereringskit (CR-160), kan du nemt generere og levere kuldioxid til dit akvarium.

Hvis du vil gøre det selv, kan du fremstille et 100 g Co2 genereringskit efter følgende metode.

Opløsning til nr. 1 (toppen) opløsningsbeholder: Tilsæt 160 g citronsyre i et bægerglas (eller flaske) og tilsæt vand til fyldning af 350 ml. Opløs helt.

Pulver til nr. 2 (bunden): Brug 200 g bagepulver (natriumbicarbonat)

Når opløsningen fra toptanken er brugt op, og CO2 er stoppet med at genereres, kan du kassere indholdet i vasken, vaske beholderen og genopfylde med pulveret og opløsningen for at forsætte co2 produktionen.

Advarsel

1) Ryst ikke din generator: Når opløsningen i # 1 (top) tanken falder konstant ned i # 2 bund tanken, er produktionen af ​​CO2 kontinuerlig. Men hvis du ryster beholderen, reagerer den med det samme og producerer for meget kuldioxid med det samme. Efterfølgende injektion af opløsningen fra # 1 op-tanken tager tid at sætte sig ned og blive stabil.

2) Brug 24 timer kontinuerligt: ​​Lukning af hastighedsreguleringsventil nr. 3 kan stoppe Co2 generering, men den stopper ikke med det samme. Justering af CO2-produktionshastigheden vil også tage længere tid for CO2-trykket at stige for at frigøre kuldioxid fra diffusoren. Brug 24 timer kontinuerligt, medmindre du vil stoppe i lang tid.

3) Brug ikke gas- eller luftreguleringsventiler: Dette produkt kan levere CO2 med konstant hastighed ved at justere dryphastigheden fra # 1 top-tanken. Så du behøver ikke bruge gas- eller luftreguleringsventiler. Derudover er der en sikkerhedsventil til trykaflastning, der forhindrer opbygning af CO2 med højt tryk.

* Hvis generatoren indstiller korrekt, genereres kuldioxid konstant, der er ingen mulighed for tilbagestrømning, og kontraventil er ikke påkrævet.

Der kan dog forekomme tilbagestrømning, når den eksterne temperatur falder, og den interne gas i containeren trækker sig sammen. Placering af generatoren et varmt sted (f.eks. Over lyset) kan øge muligheden for tilbagestrømning. (Hvis akvariet vand suger tilbage i # 1 op-tanken, vil denne opløsning blive fortyndet, men dette kan ikke gå ned i nr. 2 ned-tank. Af denne grund, er alt hvad du behøver, selvom tilbageløb forekommer do er at justere indgangshastigheden igen ved at åbne hastighedsreguleringsventilen nr. 3).

ZC-II
26 Varer
Anmeldelser (0)