Akvarieplanter

Akvarieplanter til dine fisks behov!

Hos Paradisfisken forhandler vi akvarieplanter fra den danske producent Tropica der dækker ethvert akvariebehov. Vi ved at planter er vigtige for dine fisks velbefindende, samtidig med at det smukkeserer dit akvarie-setup. Vi lagerfører primært 1-2-grow, som er en af de førende akvarieplanter på markedet. Planter i potter bestilles og sendes kun en gang om ugen, så du er sikker på at få så friske planter som muligt. Alt dette til de bedste, og skarpeste priser i Danmark.

Akvarieplanter som dine fisk kan gemme sig i! 


Det er vigtigt at have beplantning, som dine fisk kan gemme sig i. På denne måde får dine akvariefisk følelsen af, at være i deres naturlige habitat. Akvarieplanter kan fås i flere varianter, og vores sortiment indeholder planter der med garanti vil falde i din smag. Hos Paradisfisken anbefaler vi “Helanthium Vesuvius” og "Bucephalandra 'Wavy Green", som er populære planter der passer enhver fiskeart.

Få de bedste priser og den bedste rådgivning hos Paradisfisken

Hos Paradisfisken gør vi en ære i, at være de bedste indenfor salg af akvarieplanter og fiskefoder på det danske markede. Derfor er vores sortiment nøje udvalgt, og vi sætter altid pris og kvalitet i højsædet. Er du i tvivl om, hvilke produkter du bør købe, er du altid velkommen til at kontakte os. Så sørger vi for at give dig den bedste vejledning til dit akvarie projekt. Vi anbefaler altid at overveje, hvilke produkter der passer til dine fiskearter.

Køb kvalitets- og prisvenlige akvarieplanter hos Paradisfisken!

Der er 72 varer.

Viser 1-12 af 72 element(er)

Aktive filtre