Akvarieplanter

Køb kvalitets- og prisvenlige akvarieplanter hos Paradisfisken!

Akvarieplanter til dine fisks behov!

Hos Paradisfisken forhandler vi akvarieplanter fra den danske producent Tropica der dækker ethvert akvariebehov. Vi ved at planter er vigtige for dine fisks velbefindende, samtidig med at det smukkeserer dit akvarie-setup. Vi lagerfører primært 1-2-grow, som er en af de førende akvarieplanter på markedet. Planter i potter bestilles og sendes kun en gang om ugen, så du er sikker på at få så friske planter som muligt. Alt dette til de bedste, og skarpeste priser i Danmark.

Akvarieplanter som dine fisk kan gemme sig i! 


Det er vigtigt at have beplantning, som dine fisk kan gemme sig i. På denne måde får dine akvariefisk følelsen af, at være i deres naturlige habitat. Akvarieplanter kan fås i flere varianter, og vores sortiment indeholder planter der med garanti vil falde i din smag. Hos Paradisfisken anbefaler vi “Helanthium Vesuvius” og "Bucephalandra 'Wavy Green", som er populære planter der passer enhver fiskeart.

Få de bedste priser og den bedste rådgivning hos Paradisfisken

Hos Paradisfisken gør vi en ære i, at være de bedste indenfor salg af akvarieplanter og fiskefoder på det danske markede. Derfor er vores sortiment nøje udvalgt, og vi sætter altid pris og kvalitet i højsædet. Er du i tvivl om, hvilke produkter du bør købe, er du altid velkommen til at kontakte os. Så sørger vi for at give dig den bedste vejledning til dit akvarie projekt. Vi anbefaler altid at overveje, hvilke produkter der passer til dine fiskearter.

Akvarieplanter

Subcategories

 • Værktøj
  <p>Top kvalitets plante værktøj til fornuftige priser. Sakse, pincet, osv.</p>
 • Gødning
  <p>Alt i gødning så du kan få en sund vækst i dine planter</p>
 • CO2
  <p>Co2 tilbehør så som bobletællere og glas diffusere. Men også Co2 magnetventiler og CO2 slange</p>
 • 1-2 Grow planter
  <p>1-2 Grow er Invitro planter dyrket som vævskultur fra den danske producent Tropica.</p> <p>Planterne er garanteret snegle og sygdoms fri</p>
 • Planter i potter
  <p>Kvalitets planter i potter fra Danske Tropica planter</p>
 • Bundlag
  <p>Bundlag til plante akvarier</p>

Der er 100 varer.

Viser 1-12 af 100 element(er)

Aktive filtre

Tropica Premium 300 mL -...

Premium Fertiliser uden kvælstof og fosfor til et akvarium med mange fisk - 6 mL om ugen per 50 L vand doseres nemt med pumpen og sikrer god plantevækst.

Pris 69,00 kr.