Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Fiskefoder

Fiskefoder

Hos Paradisfisken forhandler vi alle former for fiskefoder. Vores brede sortiment er nøje udvalgt efter kvalitet og pris-dygtighed, hvilket betyder at du hos os finder det bedste fiskefoder på markedet. Vi sætter en ære i at være all-around på fisks behov, og derfor kan du finde fiskefoder der passer enhver fiskeart. 

Flagfoder

Flagfoder er en af de klassiske fodertyper til fisk. Vores udvalg består af gode produkter, som dine fisk med garanti vil blive glade for. Vores flagfoder er fyldt med gode vitaminer og fylde, som gør at dine fisk får et sundt og nærende måltid. På denne måde sørger du for at dine fisk holder sig sunde. Denne form for fiskefoder er altid en sikker vinder, du skal blot finde et produkt nedenfor som passer til din fiskeart. Er du i tvivl om, hvilket produkt du skal købe er du velkommen til at kontakte os

Mallepiller

Mallepiller er en sund og nærende form for fiskefoder. Mallepiller fås i mange varianter, og er særligt velegnet til algespisende fiskearter, som med denne fodertype får en næringsrig kost. Malepiller kommer i mange størrelser, og er særligt velegnet til sugemaller og smerlinge.
Scroll ned for at se vores udvalg, hvor du med sikkerhed finder mallepiller der passer dine akvariefisk. 

Sticks

Sticks kommer i mange varianter, og passer som regel altid til større akvariefisk. Sticks er utrolig nærings, og vitaminholdige, hvilket styrker fiskens immunforsvar og vitalitet. Sticks er særligt gode til de fisk, som har et højt proteinbehov, og derfor bør du undersøge, hvilken mængde af protein dine akvariefisk behøver, før du køber fiskefoder. Har du spørgsmål vedr. Sticks, eller nogle af de andre former for fiskefoder - så skal du blot kontakte os!

Hos Paradisfisken sætter vi altid kunden i højsædet, og derfor skal du blot kontakte os, hvis du har spørgsmål til dine akvariefisk! Vi håber at du finder den fiskefoder, som passer til din fiskeart!

Fiskefoder - Vi forhandler fiskefoder til billige priser online

Der er 128 varer.

Viser 1-12 af 128 element(er)

Aktive filtre