Nutramare Aquarium360 premium granulat

60,00 kr.

(480,00 kr. Pr. kilo)

Inkl. moms

Premium fodergranulat fra tyske Nutramare, som er sammensat efter videnskabelige principper, hvor man har skabt et super all-round foder til alle akvariefisk.

Det er lavet i flere forskellige størrelser, alt efter om det er til nanofisk, selskabsfisk og cichlider.

Paknings størrelse
Grovhed
Antal
På lager

 

Sikkerhedspolitik

 

Leveringspolitik

 

Politik for retursendelser

  Sikker betaling

med Bambora

Det tyske firma Nutramare har hidtil mest gjort i koifoder, men har nu skabt et tilsvarende premium fuldfoder til akvariefisk - Nutramare Aquarium 360.

Foderet er sammensat efter princippet om, at der skal være optimal udnyttelse af næringsstoffer, som protein, energi, mineraler og vitaminer, hvilket øger foderværdien. Den naturtro sammensætning af mikro- og makronæringsstoffer sikrer fiskenes optimale vækst og sundhed.

Foderet indeholder naturlige farveforstærker i form af Carotinoide Astaxantin, og spirulina (1,5%) er tilsat for at øge farveintensiteten. Omega-3-fedtsyrer og urteolier er tilsat for at øge fiskenes immunforsvar. Foderet indeholder desuden kolostrumpulver , altså råmælkspulver, samt æggepulver, som også er med til at styrke immunforsvaret gennem antistoffet immunoglobin. Det er noget, som vi ikke har set før.

Foderet er desuden lavet i tre forskellige granulatstørrelser, alt efter om det er nanofisk, selskabsfisk eller cichlider.
Det fås også med alle størrelserne blandet sammen, så man kun skal bruge en variant, hvis man har flere størrelser af fisk i akvariet.
Granulatet "støver" ikke vandet til, og fiskene går direkte til det.

Sammensætning:
Fiskemel, korn, vegetabilske biprodukter (inkl. hvedekim (3%), druemostfrømel (0,3%)), hvidløgspulver), kød og animalske biprodukter, olie og fedtstoffer (inkl. fiskeolie (6,5%) og sort kumminolie (0,1%), mineraler, vegetabilske proteinekstrakter, spirulina (1,5%), gær, grøntsager, mælk og mejeriprodukter (inkl. kolostrum (råmælkspulver) - affedtet og rig på immunoglobin), sukker, æg og æggeprodukter (inkl. æggepulver - rig på immunoglobin).

Analytiske komponenter:
Protein: 40%
Råfedt: 14%
Råfiber: 2,3%
Råaske: 9,8%

Næringsstoffer:
D3-vitamin (E671): 3000 I.E./kg
Jern (jern(II)-carbonat): 187,5 mg/kg
Iod (Calciumiodat) 3 mg/kg
Mangan (Manganoxid(II)): 30 mg/kg
Zink (Zinkoxid): 120 mg/kg
Selen (Selenit): 0,15 mg/kg

Teknologiske tilsætningsstoffer:
BHT (E321): 150 mg/kg
Montmorillonit (1g557): 5000 mg/kg

Sensoriske tilsætningsstoffer:
Steviolglycoside (E960): 100 mg/kg
Astaxantin (2a161j): 80 mg/kg

Mix 250
5 Varer

Specifikke referencer

ean13
4260613170033
Anmeldelser (0)