Shrimps forever Neocaridinia box

225,00 kr.
Inkl. moms

Med Shrimps Forever Neocaridina/tiger box har du alt hvad du har brug til hold og opdræt af Neocaridina og tiger rejer i en box. Denne box indeholder forskellige typer mad, mineraler og tilsætningsstoffer

Antal
På lager

 

Sikkerhedspolitik

 

Leveringspolitik

 

Politik for retursendelser

  Sikker betaling

med Bambora

Med Shrimps Forever Neocaridina/tiger box har du alt hvad du har brug til hold og opdræt af Neocaridina og tiger rejer i en box. Denne box indeholder forskellige typer mad, mineraler og tilsætningsstoffer. Denne pakke indeholder:

Daily feed, 20 gram. Dette er et 100% naturligt rejerfoder med ekstra vitaminer. Det er et komplet rejerfoder og er velegnet til daglig brug. Daily feed indeholder ekstra vitaminer og fibre til god fordøjelse og farveudvikling.

Biopowder, 20 gram. Biopowder er en blanding af gode bakterier og mineraler, der understøtter væksten af ​​mikrobakterier i nye og eksisterende akvarier. (Unge) rejer spiser disse mikrobakterier, som er en afgørende del af deres kost.

Probacter, 50 milliliter. ProBacter -filterbakterier indeholder millioner af levende filterbakterier, der forkorter dit akvaries opstartsperiode og fremskynder den naturlige balance i akvariet. Disse filterbakterier omdanner affaldet til nitrater, så akvarieplanterne kan absorbere dem.

Shrimp trace, 50 milliliter. Shrimp trace indeholder sporstoffer og mineraler, der normalt ikke forekommer i vores vand, men som rejer har brug for i små mængder. Derfor hjælper Shrimp trace med at understøtte mange metaboliske processer og enzymproduktion.

GH/KH+ mineralpulver, 40 gram. GH/KH+ mineralpulver er specielt udviklet til at re-mineralisere/opsalte osmose og/eller regnvand igen og forberede vandet til Neocaridina/tigerrejer såsom røde kirsebærrejer og mandarintigerrejer. Shrimps Forever GH / KH+ mineralpulver øger den samlede hårdhed (° dGH) og carbonathårdhed (KH) ved et forhold på ° dGH / KH: 1,0 / 0,5. Øger pH-værdien til +- 7.

Med Neocaridina boxen har du alt, hvad du har brug for, for at komme  i gang med at holde Neocaridinia og tiger rejer og du kan straks prøve en række produkter fra det brede udvalg af Shrimps Forever's -produkter!

4 Varer

Du vil eventuelt også synes om

chat Anmeldelser (0)