Shrimp lollies mix pakke 10 stk

75,00 kr.
Inkl. moms

Shrimps Forever reje lolly mix pack med 4 forskellige typer reje Lollies. Denne pakke indeholder 4 x lolly vegetabilsk/alger og 2 x mineral, spinat og bi pollen. Den ideelle kombination til at prøve 4 typer lollies fra Shrimps Forever.

Antal
Sidste elementer på lager

 

Sikkerhedspolitik

 

Leveringspolitik

 

Politik for retursendelser

  Sikker betaling

med Bambora

Shrimps Forever reje lollies mix pakke

Shrimps Forever reje lolly mix pack med 4 typer reje Lollies. Denne pakke indeholder 4 x lolly vegetabilsk/alger og 2 x mineral, spinat og bipollen. Den ideelle kombination til at prøve 4 typer lollies fra Shrimps Forever.

Shrimp  lolly grøntsag/alger: Lolooies er lavet af 100% vegetabilske ingredienser på en træpind. De forskellige alger og grøntsager er rige på mineraler, der gør det til en god og sund snack til rejer. Disse lollies understøtter vækst, farve og avl på en naturlig måde.

Shrimp lolly mineral: Mineralerne, der er blevet brugt til disse rejerpinde, er 100% rene og naturlige. Forbrug af små mængder mineraler vil understøtte skaldskifte, og rejerne vil opbygge en stærkere beskyttelse. Desuden vil mineralerne og sporelementerne forårsage en optimal understøttelse af farven på skalden, da det øger pigmentproduktionen. Udover understøttelse af forskellige processer med rejer, vil disse lollies bidrage til rensning af akvarievandet.

Shrimp Lolly spinat: Lollien er forsynet med et lag foder, der hovedsageligt består af spinat, blandet med små stykker andre grøntsager. Shrimp lolly spinat understøtter rejer i vækst og sundhed. Udover at spinaten er rig på silikater, der understøtter skalskiftet i ​​dine rejer.

Shrimp Lolly bi pollen: Bipollen er rig på proteiner og aminosyrer. Disse proteiner og aminosyrer sikrer en god cellekonstruktion, som understøtter vækst, farve og avl. Disse bipollen lollies er et godt supplement til det daglige foder for at understøtte væksten af ​​dine (unge) rejer. Derudover er bipollen fuld af sporstoffer. Disse er kosttilskud, som rejer kræver i små mængder, men som de ikke kan leve uden.

Ved at fodre disse lollies ud over det daglige foder, kan du være sikker på, at rejerne får alt, hvad de har brug for. Alt i alt laver Shrimp Lollies en sund og sjov snack til dine rejer. Shrimp Lollies er 100% naturlige og vegetabilske.

Dosering

Brug dette foder som supplerende rejefoder. Giv cirka 1 lolly pr. 50 rejer. Du kan give dem +/- 2 gange om ugen. Du kan beholde pinden i akvariet, indtil foderdelen af ​​lollien er spist.

Indhold: 10 stykker (15 gram foder).

2 Varer

Du vil eventuelt også synes om

Anmeldelser (0)