Shrimp lollies mineral 10stk

79,00 kr.
Inkl. moms

Mineralerne der er brugt til disse Shrimp lollies er 100% rene og naturlige. Selv små mængder mineraler vil understøtte skalskifte, og rejerne vil derfor opbygge en stærkere skal. Renser og forbedrer også vandkvaliteten. Indhold: 10 stk

Antal
På lager

 

Sikkerhedspolitik

 

Leveringspolitik

 

Politik for retursendelser

  Sikker betaling

med Bambora

Shrimp Lolly mineral, der kommer fra Shrimps forever, er et helt nyt produkt på markedet. Shrimps Forever er den første producent, der bringer en mineral lolly på markedet. Efter mange test er lollyen egnet nok til langvarig brug i akvarier.

Mineralerne der er brugt til disse Shrimp lollies er 100% rene og naturlige. Fordi mineralerne er placeret på disse lollies, er mineralerne tilgængelige for rejerne i lang tid. Rejerne kommer til at samle sig på lollien for at græsse på mineralerne.  Selv små mængder mineraler vil understøtte skalskifte, og rejerne vil derfor opbygge en stærkere skal. Desuden vil mineralerne og sporelementerne medvirke til en optimal udvikling af farven på skalen, da det øger pigmentproduktionen.

Udover de forskellige fordele når rejerne indtager mineralerne, vil disse lollies bidrage til rensning af akvarievandet. Ved at tilføje negativt ladede lermineraler begrænses forureningen, så dette ikke længere kan være en risiko for dine rejer. Desuden vil affaldsniveauet (NH/NO) blive reduceret med mineralerne. Alt sammen danner Shrimp lolly mineral fra Shrimps Forever en sund og nyttig snack til dine rejer. Dette produkt påvirker ikke gH, kH eller pH -værdien.

ingredienser

Mineraler, sporstoffer

Dosering

Mineralpindene er beregnet til at være som ugentligt supplerende foder. Brug ca. 1 lolly til 50 rejer. Lad pinden stå, indtil den hvide del er forsvundet.

Indhold: 10 stykker (15 gram foder)

7 Varer

Du vil eventuelt også synes om

Anmeldelser (0)