Shrimps forever Sulawesi 7,5

100,00 kr.
Inkl. moms

Shrimps Forever sulawesi mineral 7,5 er specielt udviklet til re-mineralisering/opsaltning af osmose og/eller regnvand, så dette er velegnet til brug i sulawesi akvarier. Tilføjer essentielle mineraler og spormineraler for optimal sundhed, vækst og skal skifte. Sulawesi -mineral understøtter også filterbakterierne og vandkvaliteten.

Antal
På lager

 

Sikkerhedspolitik

 

Leveringspolitik

 

Politik for retursendelser

  Sikker betaling

med Bambora

Shrimps Forever sulawesi mineral 7,5 er specielt udviklet til re-mineralisering/opsaltning af osmose og/eller regnvand, så dette er velegnet til brug i sulawesi akvarier. Tilføjer essentielle mineraler og spormineraler for optimal sundhed, vækst og skal skifte. Sulawesi -mineral understøtter også filterbakterierne og vandkvaliteten.

Shrimps Forever sulawesi mineral 7,5 øger pH til cirka 7,5, hvilket simulerer de naturlige vandværdier i Sulawesi -miljøet. Dette forbedrer farvning, avl og velvære af sulawesi rejer og hjælper dermed med at forhindre sygdomme og stress.

Shrimps Forever sulawesi mineral 7,5 øger den samlede hårdhed (° dGH) og carbonathardhed (KH) i et forhold på ° dGH / KH: 1,0 / 0,45.

Dosering

Tilføj 3,5 gram pr. 20 liter vand for at bringe GH til et niveau på +- 6 og KH til et niveau på +- 2,7 med en ledningsevne på +- 350-400 microSiemens. 90 gram er tilstrækkeligt til 515 liter (nyt) vand.

Indhold: 90 gram i form af pulver

10 Varer

Du vil eventuelt også synes om

chat Anmeldelser (0)