Shrimp lollies Bi pollen 10stk

79,00 kr.
Inkl. moms

Bipollen Shrimp lolly's fra Shrimps Forever er en sund snack til dine rejer. Bipollen er rig på proteiner og aminosyrer. Disse proteiner og aminosyrer sikrer en god cellekonstruktion, som understøtter vækst, farve og avl.

Antal
På lager

 

Sikkerhedspolitik

 

Leveringspolitik

 

Politik for retursendelser

  Sikker betaling

med Bambora

Bipollen Shrimp lolly's fra Shrimps Forever er en sund snack til dine rejer. Bipollen er rig på proteiner og aminosyrer. Disse proteiner og aminosyrer sikrer en god cellekonstruktion, som støtter vækst, farve og avl. Disse bipollen Shrimp lolly er et godt supplement til det daglige rejefoder for at understøtte væksten i ​​dine (unge) rejer.

Derudover er bi pollen fuld af sporstoffer. Disse er kosttilskud, som rejerne kræver i små mængder, men de kan ikke leve uden. Ved at fodre med disse Lollies ved siden af ​​det daglige foder er du sikker på, at rejerne får alt, hvad de har brug for. Bipollen er også rig på forskellige gær, som fremmer indtagelsen af ​​næringsstoffer i tarmkanalen.

Alt sammen gør bipollen Shrimp lolly's til en sund og sjov snack til dine rejer. Lolly's er 100% naturlige.

ingredienser

Bipollen, vegetabilske biprodukter

Dosering

Brug dette foder som supplerende rejefoder. Giv cirka 1 lolly pr. 50 rejer. Du kan give dem +/- 2 gange om ugen. Du kan beholde pinden i akvariet, indtil foderdelen af ​​lolly er spist.

Indhold: 10 stykker (15 gram foder).

16 Varer

Du vil eventuelt også synes om

Anmeldelser (0)