Shrimps forever GH+ plus 90gr

100,00 kr.
Inkl. moms

Shrimps Forever GH+ mineral powder er specielt udviklet til remineralisering af osmose / regnvand til Caridina rejer. Ved at tilføje GH+ mineralpulver til det nye vand øges kun GH uden at påvirke kH og pH. I kombination med en pH-sænkende jord opnåes de ideelle vandværdier til at holde Caridina rejer såsom krystalrejer, Taiwanbie og pintoer.

Antal
På lager

 

Sikkerhedspolitik

 

Leveringspolitik

 

Politik for retursendelser

  Sikker betaling

med Bambora

Shrimps Forever GH+ mineral powder er specielt udviklet til remineralisering af osmose / regnvand til Caridina rejer. Ved at tilføje GH+ mineralpulver til det nye vand øges kun GH uden at påvirke kH og pH. I kombination med en pH-sænkende jord opnåes de ideelle vandværdier til at holde Caridina rejer såsom krystalrejer, Taiwanbie og pintoer.

 

Mineralerne sikrer, at vandet kan bringes til den korrekte ledningsevne for Caridina rejer. På grund af blandingen af ​​forskellige mineraler kan rejer skifte skal uden problemer.

 

Shrimps Forever GH+ mineralpulver indeholder alle essentielle mineraler og sporstoffer for at understøtte et godt helbred, smukke farver og god avl og vækst. Det fremmer væksten af ​​akvarieplanter og understøtter den biologiske balance. Risikoen for farlige bakterier reduceres også ved væksten af ​​antagonistisk (modsat) mikroflora.

 

Dosering

 

Tilsæt 3 gram pr. 20 liter vand for at bringe GH til + - 6 med en ledningsevne på + - 250 mikrosemener. 90 gram er tilstrækkeligt til 600 liter (nyt) vand.

 

Indhold: 90 gram i form af pulvermineraler.

9 Varer

Du vil eventuelt også synes om

Anmeldelser (0)