Shrimp lollies Algae 10 stk

70,00 kr.
Inkl. moms

Shrimps Forever Shrimp Lolly vegetabilsk/alger er en sund snack for alle rejer. Lollierne er forsynet med et lag mad bestående af alger og forskellige grøntsager. Shrimp lollies understøtter rejernes vækst og sundhed. Lollierne er lavet af 100% vegetabilske ingredienser på en træpind.

Antal
På lager

 

Sikkerhedspolitik

 

Leveringspolitik

 

Politik for retursendelser

  Sikker betaling

med Bambora

Shrimps Forever Shrimp Lollies vegetabilsk / alger

 Shrimps Forever Shrimp Lolly vegetabilsk / alger er en sund snack for alle rejer. Lollierne er forsynet med et lag mad bestående af alger og forskellige grøntsager. Shrimp lollies understøtter rejernes vækst og sundhed. Lollierne er lavet af 100% vegetabilske ingredienser på en træpind.

Rejer kan godt lide at samles og spise sammen på Lollies. Du kan putte lollien i akvariet, hvorefter rejerne kaster sig over det. Et meget flot syn og en god måde at se alle dine rejer på.

De forskellige alger og grøntsager er rige på mineraler, der gør det til en god og sund snack til dine rejer. Disse lollies understøtter vækst, farve og avl på en naturlig måde.

Ingredienser:

Alger, grøntsager

Dosering:

Brug dette foder som et supplerende rejefoder. Giv cirka 1 lolly pr. 50 rejer. Du kan give en lolly 2-3 gange om ugen. Denne lolly kan blive i akvariet, indtil foderdelen af ​​lollien er spist.

Indhold: 10 stykker (15 gram foder).

36 Varer

Du vil eventuelt også synes om

Anmeldelser (0)