Tantora Ketapang Theposer 20 stk

43,00 kr.
Inkl. moms

20 stk  Ketapang Theposer

Antal
På lager

 

Sikkerhedspolitik

 

Leveringspolitik

 

Politik for retursendelser

  Sikker betaling

med Bambora

Tantora Ketapang Theposer
(Andre navne: Indian Almond Leaf, IAL,  Catappa Leaf, Sweet Almond Leaf, Sea Almond Leaf, Badamier Leaf, Seemandelbaumblätter , Huu Kwang) 

Tantora ketapang spænder over 3 produkter Ketapang blade ( kommer i 3 størrelser : Nano, M og XL) , Ketapang blade i teposer og Ketapang Bark, som er specielt fremstillet til at besvare den krævende akvarium brugers behov .

Lad os kigge på de mange fordele ved Ketapang

Lindre stress af fisk og rejer i akvariet. Stress er en kritisk faktor, som fører til en høj dødelighed af akvarium dyr.
Efterligne det naturlige levested for fisk og rejer. Gir dem lyst til at leve i deres naturlige miljø .
Rig på Tannin . Har antibakterielle og svampedræbende egenskaber og medvirke til at reducere risikoen for bakterielle infektioner og forbedre akvarie dyrenes sundhed .
Stimulere reproduktion af akvariets dyr.
Med mange forskellige fordele , disse er grundene til at Tantora ketapang produkterne er så populærer blandt akvarister . Tantoras økologiske produkter er blevet velkendte på det europæiske og det amerikanske marked i over de sidste 5 år . Vores produkter er blevet anderkendt blandt rejer og fisk avlere.

Tantoras Ketapang er bedre for dine fisk fordi: 

1. Træerne som Tantora henter sine produkter fra ligger langt fra nærmeste storby for at undgå luftforurening, fordi Ketapang Blade , der bliver indsamlet i nærheden af byer er forurenet med røg fra biler. Du kan teste ved gnide oven på Ketapang Bladet , vil sort støv af røg vises på din hånd.
 
2 . Ketapang blades skal indsamles fra faldende blade (må ikke plukkes på Ketapang træ) . Gode Bladene skal kun have rød, gul og brune farve , for at opnå den optimale mængde af tanniner (Grøn farve er dårligt for dine fisk )
 
3 . Ketapang bladene må ikke have svampe pletter, fordi svamp pletter fortælle, at Ketapang bladende har ligget for lang tid på jorden.

 Derfor er Tantoras Ketapang blade bedre end andres

    1. Tantoras Ketapang Blade er indsamlet inden for 24 timer efter de falder .

    2 . Tantoras Ketapang blade er sorteret og renset i hånden , uden sort støv fra røg .

    3 . Tantoras Ketapang Blade er uden svampe pleter.

Ketapang Tepose adskiller sig fra andre Ketapang produkter i form af  teposen der hurtigere frigiver næringsstofferne end Ketapang Blade og Bark. Dette er velegnet til hobbyfolk der ønsker at efterligne Amazon-lignende vand betingelse for deres fisk. Ketapang theposer farver vandet inden for få minutter.

Størrelse på thepose: 5.5x5.5 cm
 
Brug 1 thepose pr 5 liter vand.

2-006
9 Varer
chat Anmeldelser (0)