Tantora Nano Ketapang blade 15 stk

29,00 kr.
Inkl. moms

15 stk Premium grade Ketapang blade størrelse nano

Antal
På lager

 

Sikkerhedspolitik

 

Leveringspolitik

 

Politik for retursendelser

  Sikker betaling

med Bambora

Tantora Ketapang blade
(Andre navne: Indian Almond Leaf, IAL,  Catappa Leaf, Sweet Almond Leaf, Sea Almond Leaf, Badamier Leaf, Seemandelbaumblätter , Huu Kwang) 

Tantora ketapang spænder over 3 produkter Ketapang blade ( kommer i 3 størrelser : Nano, M og XL) , Ketapang blade i teposer og Ketapang Bark, som er specielt fremstillet til at besvare den krævende akvarium brugers behov .

Lad os kigge på de mange fordele ved Ketapang

Lindre stress af fisk og rejer i akvariet. Stress er en kritisk faktor, som fører til en høj dødelighed af akvarium dyr.
Efterligne det naturlige levested for fisk og rejer. Gir dem lyst til at leve i deres naturlige miljø .
Rig på Tannin . Har antibakterielle og svampedræbende egenskaber og medvirke til at reducere risikoen for bakterielle infektioner og forbedre akvarie dyrenes sundhed .
Stimulere reproduktion af akvariets dyr.
Med mange forskellige fordele , disse er grundene til at Tantora ketapang produkterne er så populærer blandt akvarister . Tantoras økologiske produkter er blevet velkendte på det europæiske og det amerikanske marked i over de sidste 5 år . Vores produkter er blevet anderkendt blandt rejer og fisk avlere.

Tantoras Ketapang er bedre for dine fisk fordi: 

1. Træerne som Tantora henter sine produkter fra ligger langt fra nærmeste storby for at undgå luftforurening, fordi Ketapang Blade , der bliver indsamlet i nærheden af byer er forurenet med røg fra biler. Du kan teste ved gnide oven på Ketapang Bladet , vil sort støv af røg vises på din hånd.
 
2 . Ketapang blades skal indsamles fra faldende blade (må ikke plukkes på Ketapang træ) . Gode Bladene skal kun have rød, gul og brune farve , for at opnå den optimale mængde af tanniner (Grøn farve er dårligt for dine fisk )
 
3 . Ketapang bladene må ikke have svampe pletter, fordi svamp pletter fortælle, at Ketapang bladende har ligget for lang tid på jorden.

 Derfor er Tantoras Ketapang blade bedre end andres

    1. Tantoras Ketapang Blade er indsamlet inden for 24 timer efter de falder .

    2 . Tantoras Ketapang blade er sorteret og renset i hånden , uden sort støv fra røg .

    3 . Tantoras Ketapang Blade er uden svampe pleter.

    4. Tantoras Catappa Blade er presset flade , for lettere opbevaring.

 

Tantora Ketapang blade er Premium Grade . Hvert blad har været gennem en hygiejnisk renseprocess.

Bladene kommer i 3 størrelser er egnede til forskellige størrelser af akvarier.

· Størrelse Nano passer til lille størrelse akvarium . Anbefaler at bruge 1 blad pr 10-15 liter vand.
· Størrelse M (Blad størrelse:13-18cm) passer til medium størrelse akvarium . Anbefaler at bruge 1 blad per 30 liter vand.
· Størrelse XL ( Blad størrelse:18-30cm), passer til store akvarier. Anbefaler at bruge 1 blad pr 50 liter vand.
 
instruktion :

Først vælger du størrelsen af Tantora Ketapang blade , der passer til størrelsen på dit akvarie og vandmængde . Efter at du har tilsat bladet til akvariet, vil det gradvist frigive stoffer til gavn for fisk og rejer. Vandet vil blive let gullig og til sidst lysebrun . Bladende vil synke til bunds i akvariet inden for 24 timer og vil blive bløde efter et par dage , hvilket gør dem til en økologiske fødevarer for fisk og rejer.

bladende skal udskiftes hver 7-14 dage. 

Tip: For rejer opdrættere, der gerne vil fodre deres rejer med Ketapang blade uden at farve vandet,  kan prøv at putte bladene i kogende vand i 10-20 minutter , før du putter dem i akvariet.

*** Meget god til REJER : Mange reje Opdrætter brug Ketapang Bark til at kontrollere PH værdien i vandet. ***

2-001
32 Varer
Anmeldelser (0)