Söchting Oxydator D
  • Söchting Oxydator D
  • Söchting Oxydator D
  • Söchting Oxydator D

Söchting Oxydator D

215,00 kr.
Inkl. moms

Ved hjælp af en patenteret fremgangsmåde,  producerer Söchting Oxydators normal og aktivt oxygen i akvariet ved hjælp af Oxydator opløsning og særlige keramiske katalysatorer. Disse Oxydators er blevet brugt af tyske rejer avlere i flere år med stor succes!

Antal
På lager

 

Sikkerhedspolitik

 

Leveringspolitik

 

Politik for retursendelser

  Sikker betaling

med Bambora

Söchting Oxydator D

Designet til akvarier på op til 150 liter.
En optimal iltforsyning når man holder rejer er afgørende.

Rejer bliver synligt mere aktiv og adræt, og vandet bliver klarere. De er en stor hjælp mod overophedning om sommeren, fordi de konstant forsyner vandet med ren ilt. Én Oxydator D er nok til 100-150l tanke. Oxydator D kommer uden oxydator opløsning, vi sælger 1L 6% refill løsning, som er egnet til denne Oxydator.

Bemærk: I begyndelsen af ​​Oxydatoren vil opløsningen blive brugt op hurtigere, indtil der er etableret det korrekte ilt-niveau. Først her efter vil dataene på 2-4 uger drift være korrekt.

Ved hjælp af en patenteret fremgangsmåde, producerer Söchting Oxydators både normal og aktivt oxygen i akvariet ved hjælp af Oxydator opløsning og særlige keramiske katalysatorer. Den aktive ilt nedbrydes især råd og giftstoffer, og forbedre dermed væsentligt trivselen af fisk, rejr og planter. Ren ilt skabt af Söchting Oxydator er for det meste straks opløst i vandet, så der er næsten ingen bobler produceret.

På grund af Oxydatorens oxiderende kapacitet, vil vandkvaliteten forbedres, og skadelige forurenende stoffer i vandet, vil blive neutraliseret, og om sommeren, vil det effektivt hjælpe på kampene mod alger. Fordelene ved at tilsætte Brintovilte til et akvarium i tilfælde af akut iltmangel, vand forrådnelse og urenheder i vandet, har været kendt i lang tid.

Dit akvarium vand kvalitet vil blive fundamentalt forbedret, og problemer som de førnævnte vil blive stærkt hæmmet. Söchting Oxydator nedbryder brintovilte til vand og ilt: 2 H2O2 -> 2 H2O + O2.

Oxydator D
5 Varer

Du vil eventuelt også synes om

Anmeldelser (0)