Shrimp lollies astaxanthin 10stk

79,00 kr.
Inkl. moms

Shrimps forever shrimp lollipop astaxanthin er karakteristiske røde reje Lolly's med et højt indhold af astaxanthin. Astaxanthin er den mest kraftfulde farveforstærker og vil øge farvedækningen, føre til renere linjer og meget klarere mønstre.

Antal
Ikke på lager

 

Sikkerhedspolitik

 

Leveringspolitik

 

Politik for retursendelser

  Sikker betaling

med Bambora

Shrimps forever shrimp lollipop astaxanthin er karakteristiske røde reje Lolly's med et højt indhold af astaxanthin. Astaxanthin er den mest kraftfulde farveforstærker og vil øge farvedækningen, føre til renere linjer og meget klarere mønstre.

Astaxanthin er et stof, der især styrker den røde farve i rejer og derfor er meget nyttig til f.eks. Krystalrød-, vinrød-, rødpinto rejer osv. Astaxanthin er strukturelt relateret til den velkendte β-caroten, zeaxanthin og lutein , men har en 10 gange større effekt end beta-caroten. Som et resultat er astaxanthin den stærkeste, naturlige farveforstærker.

Astaxanthin giver ikke kun intensiteten af ​​de røde farver, men tilfører også til mere pigment til alle rejer, i alle farver. Mere pigment betyder en lysere og mere intens farve til rejerne. Desuden har astaxanthin en vitamineffekt og dermed en positiv effekt på frugtbarheden og rejernes immunsystem.

ingredienser

Astaxanthin, planteernæring

Dosering

Brug dette som ekstra rejefoder. Cirka 1 slikkepind pr. 50 rejer. Du kan give en slikkepind 1-2 gange om ugen. Den kan forblive i akvariet, indtil maddelen er spist af slikkepinden.

Indhold: 10 stykker (15 gram mad)

Du vil eventuelt også synes om

Anmeldelser (0)