Shrimp lollies valnød 10stk

75,00 kr.
Inkl. moms

Shrimps forever shrimp lollies med valnød er lavet af 100% rene valnøddeblade, som er meget sunde for dine rejer. Disse lollies kan bruges som tilskudsfoder og passer godt ind i kosten til alle rejer. Indhold: 10 stk.

Antal
På lager

 

Sikkerhedspolitik

 

Leveringspolitik

 

Politik for retursendelser

  Sikker betaling

med Bambora

Shrimps forever Shrimp Lollies valnød er lavet af 100% rene valnøddeblade, som er meget sunde for dine rejer. Disse lollies kan bruges som tilskudsfoder og passer godt ind i kosten til alle rejer. På grund af det høje indhold af fibre i valnødblade stimuleres tarmkanalen, og flere næringsstoffer absorberes.

Valnøddeblade er også rige på tanniner, der har en antibakteriel virkning og dermed bidrager til forebyggelse af sygdomme og stress.

Rejer kan godt lide at samles på lollierne. Du kan let stikke lollien  akvariet, hvorefter rejer alle vil samle sig på den. Meget sjovt at se og en god måde at kontrollere dine rejer på.

Ingredienser

100% valnød blade

Dosering

Brug dette foder som ekstra rejefoder. Cirka 1 lollie pr. 50 rejer. Du kan give en lollie 2 - 3 gange om ugen. Den kan forblive i akvariet, indtil maddelen er spist helt af pinden.

Indhold: 10 stykker (15 gram mad)

18 Varer

Du vil eventuelt også synes om

Anmeldelser (0)